Maric keresztszalag szakadást szenvedett


2013-07-11 12:40:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Maric keresztszalag szakadást szenvedett főképe
Hosszú időre kénytelen lesz nélkülözni első számú gólfelelősét a Lombard Pápa. A tegnapi, Duslo Sala elleni mérkőzésen ugyanis egy ütközést követően olyan szerencsétlenül ért talajt Goran Maric, hogy azonnal kórházba kellett szállítani. A csatárt ma Székesfehérváron dr. Abkarovics Géza megvizsgálta, melyből kiderült, hogy elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. A támadóra akár egy éves pihenő is várhat. Szemán György klubigazgató az nso.hu-nak – érthető módon – sokkolónak nevezte a történteket.
- Minden játékos elvesztése fájó, de mivel a csapat egyik legjobbjáról van szó, ez különösen rosszul érinti az együttest. Már csak azért is, mert Marics remek formában, nagyon motiváltan várta a szezont. A sérülése előtt tegnap egy szép gólt is szerzett szabadrúgásból. Egy ártatlan ütközés következtében sérült meg, letapadt a lába futás közben, ez sajnos benne van a futballban. Az, hogy szerződtetnénk valakit a helyére, még nem vetődött fel. Georges Griffiths, illetve az újonnan érkező Orosz Márk, Eszlátyi István trió személyében megvannak azok a játékosok, akik megoldhatják a csatárkérdést, vagyis elképzelhető, hogy házon belül oldjuk meg a pótlást, nem keresünk a helyére másik játékost. Már csak azért sem, mert hozzá hasonló kvalitású, szabadon igazolható futballistát nagyon nehéz is lenne találni.
Közben az is biztossá vált, hogy mivel elégedettek voltak teljesítményükkel, három labdarúgónak, Preklet Csabának, Peter Struhárnak és Zoran Supicnak szerződést kínál a klub, velük a héten egyeztet a vezetőség.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!