Ha nyár, akkor úszótábor


2013-07-08 21:00:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ha nyár, akkor úszótábor főképe
Napi két úszásoktatás, strandolás, sok szabadtéri játék, mozi és kastélylátogatás valamint kreatív foglalkozások szerepeltek a Várkertfürdő úszótáborában, melyet immár 10 éve minden évben megrendeznek városunkban. Babai Gergő oktató vezérletével a tábor első turnusában közel 30 gyermek ismerkedett a sportág alapjaival, a cél, hogy a biztos úszástudás mellett a gyerekek tartalmasan töltsék el a szünidőt, emellett minél ügyesebbek legyenek. Zumpf Béla táborvezető elégedett volt a gyerekekkel.
- A hetente induló új turnusainkba mindenkit szeretettel várunk 7 és 16 éves kor között, fontos, hogy az úszás ismerete nem feltétel, minden jelentkezőt tudása szerint a megfelelő csoportba irányítjuk, van kezdő és haladó, mélyvizes csoportunk is. Szeretnénk, ha a nyári szünidőt hasznosan töltenék el a fiatalok, ugyanakkor nem szeretnénk senkit sem túlterhelni, az a legjobb, ha kellemesen elfáradnak, és másnap újult erővel érkeznek hozzánk. Fontos, hogy minél fiatalabban a lehető legtöbben megismerkedjenek az úszással, többek között azért, mert a vízben való mozgás az egész testre pozitívan hat. Egy hét alatt is lehet fejlődést elérni, van olyan gyermek aki - igaz még csak a tanmedencében - de bizonyos szintű tudásra máris szert tett, ami azt gondolom nagy eredmény.
A tábor további turnusaira jelentkezni a Várkertfürdő honlapján illetve a fürdő pénztáraiban lehet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!