Eszlátyi duplájával nyert a Lombard


2013-07-07 13:07:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Eszlátyi duplájával nyert a Lombard  főképe
Szombaton délután Bécsben folytatta a tesztmérkőzések sorát a bajnoki rajtra készülő Lombard Pápa. A mieink Eszlátyi István két góljának köszönhetően 2–1-es győzelmet arattak a Selymes Tibor vezette Sageata Navodari felett. A román élvonal újoncának kapuját az első félidőben a DVTK-tól távozó Ambrusics Róbert védte a burgenlandi Nyulason rendezett meccsen. A Lombardban kezdőként kapott lehetőséget a próbajátékon levő, újvidéki születésű Zoran Milovac: a legutóbb a Vozsdovacban játszó szerb középpályás sorsáról később hoz döntést a szakmai stáb, Supic viszont aláírt a gárdához. Egyes hírek szerint Tóth Bálint a keret megerősítése érdekében szeretné megszerezni az elmúlt szezont kölcsönben Kecskeméten töltő Vaskó Tamást is. A szigetországot is megjárt válogatott védő leigazolása óriási fegyvertény lenne.

Sageata Navodari - Lombard Pápa 1–2 (1–2) Gsz: Roman ill. Eszlátyi (2)

Lombard Pápa, 1. félidő: Szűcs L. – Preklet, Supics, Struhár, Présinger – Tóth G., Milovac – Quintero, Marics, Tóth B. – Eszlátyi. 2. félidő: Markek – Nagy S., Struhár, Rodenbücher, Németh M. – Tajthy, Szabó O. – Király B., Milovac, Arszics – Griffiths

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!