Frissítő dallamok a fúvószenekar előadásában


2013-07-07 09:59:19  | cikk: pt  | 


Frissítő dallamok a fúvószenekar előadásában főképe
Pápa Város Fúvószenekarának reprezentálásában, Horváth Adrián karnagy vezénylésével fülbemászó fúvósmuzsika töltött be a Fő teret szombaton késő délután. A Frissítő dallamok elnevezésű koncert a városközpont funkcióbővítő rehabilitációs projektjének keretein belül, a Pápai Fúvósok Egyesülete szervezésében valósult meg.

– Ma esti koncertünkkel ízelítőt nyújtottunk a nyári repertoárunkból, egyúttal színesítettük a Fő téri programokat és a város kulturális életét. Nagyon jó érzés volt a csodálatosan felújított Fő téren játszani, és külön öröm volt számunkra, hogy sokan meghallgatták a zenénket – nyilatkozta hírportálunknak Mógor-Schmidt Katalin, a Pápai Fúvósok Egyesületének elnöke. Megtudtuk tőle, az idei nyár folyamán még egy alkalommal hallható lesz Pápa Város Fúvószenekara a Fő téren.

A fúvósok jövő hétvégén a Pegazus Parádén, valamint Bakonybélben zenélnek, egy héttel később pedig a Várkert Termál Kempingben lépnek fel. Ezután 3-4 hét pihenés következik a zenekar életében, amely augusztus 17-től egészen szeptember végéig szinte minden hétvégén koncertezik majd a zenekedvelők nagy-nagy örömére.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!