Jövő hétvégén indul a 8. Pegazus Parádé


2013-07-05 21:37:38  | cikk: Babos Petra  | 


Nyolcadik alkalommal szervezi meg a Pegazus Színház a Pegazus Parádét, amely idén a madarak jegyében zajlik majd. A társulat már lázasan készül a jövő hétvégére, amikor is a programoknak több helyszín ad otthont. A nagyszabású program július 12-én, pénteken 15 órakor kezdődik a Piktor elnevezésű gyermekalkotói pályázat győzteseinek díjazásával a Városháza aulájában, majd díszelőadásban a Rózsa és Ibolya című bábjátékot tekinthetik meg a díjazottak a Pegazus Színházban. Este 20 óra 30 perctől tűzzsonglőrök látványos produkciójában gyönyörködhetnek az érdeklődők, majd a hagyományos éjszakai bátorságpróbán mérhetik össze ügyességüket kicsik és nagyok egyaránt a Várkertben.
A fesztivál szombaton 9 órától folytatódik reggeli fesztiválgyülekező térzenével, interaktív játékokkal és játszóházakkal, majd egy zenés felvonulás keretein belül Kaballóval, Paparettóval és a Pápai Fúvószenekarral együtt a Várkerti megnyitó helyszínére vonulnak a résztvevők. A kétnapos parádé ünnepélyes megnyitója 10 órakor lesz a Várkertben, ahol dallal, tánccal, sok játékkal várják az apróságokat. 11 órától a szekszárdi Holle együttes vidám koncertjén szórakozhatnak az érdeklődők, miközben kerekítő foglalkozásokon is részt vehetnek a babák és a mamák egyaránt.
A kora délutáni órákban színpadra lép még Dvorák Gábor pantomim művész, de látható lesz a Hottentotta című bábjáték is.
Az egész napos színes programok között természetesen szerepel kézműves játszóház, arcfestés, pónilovaglás, baromfiudvar, festett ügyességi fa-és guruló játékok tárháza, izgalmas rejtvények és még sok-sok meglepetés.
A kétnapos gyermekfesztivált a Tollasbál elnevezésű interaktív játék zárja a késő délutáni órákban.
A programokra a belépés ingyenes, sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők.    

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!