A Lombarddal indul az új szezon – elkészült a pontos időbeosztás


2013-07-05 14:08:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombarddal indul az új szezon – elkészült a pontos időbeosztás főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága két héttel ezelőtt lebonyolította az OTP Bank Liga 2013-14-es bajnoki évadjának sorsolását. Az azóta eltelt időszakban a televíziós társaságokkal közösen meghatározták közvetítések állandó idősávjait, és ez alapján az első hat fordulójának részletes órarendjét. A szurkolók kérésének eleget téve, a 2013-14-es bajnoki évadban megszűnik a péntek késő délutáni időpont - így kevesebb mérkőzést rendeznek pénteken - valamint a nyári időszakban a mérkőzések kezdési időpontjai későbbre tolódnak. AZ OTP Bank Liga 2013/2014-es bajnoksága a Lombard Pápa - Puskás Akadémia FC meccsel indul, fordulónként hét meccset közvetítenek a csatornák.

1. forduló: július 26. (péntek) 19:00 Lombard Pápa - Puskás Akadémia FC (MTVA)

2. forduló: augusztus 4. (vasárnap) 18:30 Bp. Honvéd - Lombard Pápa (Sport2)

3. forduló: augusztus 10. (szombat) 19:00 Lombard Pápa - Kaposvári Rákóczi FC

4. forduló: augusztus 17. (szombat) 19:00 Mezőkövesd-Zsóry FC - Lombard Pápa

5. forduló: augusztus 24. (szombat) 16:30 Lombard Pápa - DVTK (Sport1)

6. forduló:augusztus 30. (péntek) 19:00 Szombathelyi Haladás - Lombard Pápa (Sport1)

Az első hat forduló időpontjainak kialakításánál a felek figyelembe vették a nyarat és a kánikulát, valamint a négy érintett csapat (Győri ETO, Videoton, Bp. Honvéd, DVSC-Teva) nemzetközi kupakötelezettségeit is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!