Rúgj gólt! focitábor


2013-07-03 18:41:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rúgj gólt! focitábor főképe
Három turnusban vehetett részt az 5-14 éves korosztály a Rúgj gólt! elnevezésű focitáborban, melynek foglalkozásait a Vasas pályán tartották. A napi 2-3 edzés mellett szabadidős tevékenységeket, kötetlen játéklehetőséget, Várkertfürdő látogatást biztosítottak a gyerekeknek, a harmadik turnusban öt napon keresztül négy pályán közel 50-en kergették a labdát.
- Célunk az, hogy mindenki a lehető legtöbb gólt lőjje – utalt a célokra és a tábor elnevezésének miértjére Horváth Imre. Ha nincs nagyon meleg, délelőtt háromszor 45 perces foglalkozásokon vesznek részt a picik, akik annyira lelkesek, hogy alig lehet lehívni őket a pályáról. A legkisebb korosztálynál találkoztunk új arcokkal is, de a résztvevők 99 százaléka a PELC utánpótlásaiban játszik, ennek ellenére igyekszünk mindig újat mutatni nekik, okunk nem lehet panaszra, hiszen nagyon ügyesen és szépen dolgoznak. Hét elején az 1-1 elleni párharcokat, labdaátvételeket gyakoroltuk, majd következtek a létszámelőnyös szituációk és természetesen a kispályás meccsek sem maradnak el. Arra törekedtünk, hogy a gólszerzést ne ösztönből, hanem valamilyen szinten tudatosan oldják meg, ez nyilvánvalóan az idősebbeknek gyorsabban ment, de a kisebbek is ügyeskedtek, hiszen lehet találni közöttük kimondottan jó labdaérzékkel rendelkező, játékügyes fiatalt.
Horváth Imre hozzátette, a pénteki, utolsó napon minibajnoksággal zárul a tábor.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!