Rendőrökre támadt


2013-07-02 18:57:05  | cikk:  | 


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. június 29-én este 20 óra körüli időben Vaszaron egy 50 éves helyi férfi - eddig tisztázatlan okból - késsel támadt egy vaszari férfira, akit a mentők szúrt hasi sérüléssel szállítottak kórházba.
A rendőrök rövid idő alatt azonosították a támadót, akit vaszari otthonából akartak előállítani. A férfi a házából kilépve egy rúdra erősített késsel támadt az egyenruhásokra. A rendőrök többször felszólították hogy az eszközt tegye le. A férfi a felszólításoknak nem tett eleget, ezért az egyik járőr a légtér irányába figyelmeztető lövést adott le szolgálati fegyverével. A férfit ezt követően elfogták és a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítotti kihallgatása során a cselekmény elkövetését beismerte.
Z. László ellen súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon. Hivatalos személy elleni erőszak bűntette elkövetése miatt a rendőrség feljelentést tesz a Veszprémi Nyomozó Ügyészségen.

Képek:

nincsenek képek