Magyarország, szeretlek! - Vetélkedő a Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság résztvevőinek


2013-06-30 16:16:32  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Magyarország, szeretlek! - Vetélkedő a Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság résztvevőinek főképe
Történelmi vetélkedőt szerveztek a nemzeti összetartozás jegyében, Magyarország, szeretlek! címmel a Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokságban résztvevő csapatok – Székelyudvarhely, Dunaszerdahely és Nyárádszereda - számára tegnap este. A versenyt a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium tagintézményének konferencia termében tartották, a verseny szervezője és a feladatok összeállítója Szalóky-Katóné László Mária volt.
A csapatokra 16 izgalmas feladat várt, a vaktérképtől egészen az activity-ig, de volt közöttük filmrészlet, híres emberek és nevezetességek felismerése is.
A diákok a megmérettetésen jól érezték magukat, örömmel vettek részt a jó hangulatú estén.
Az eredmények a következőképpen alakultak: holtversenyben első helyezett Székelyudvarhely és Dunaszerdahely lettek, míg a dobogó harmadik fokára a Nyárádszereda csapata kerülhetett.
 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!