Tóth Bálint: Sípcsontvédő használata kötelező!


2013-06-29 14:07:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tóth Bálint: Sípcsontvédő használata kötelező! főképe
Egymás elleni mérkőzéssel zárta le a felkészülés első hetét a Lombard Pápa. Tóth Bálint alakulata a műfű mellett található edzőpályán gyakorolt, a kilátogatók kemény ütközésektől tarkított, hajtós meccset láthattak. Tóth Bálint úgy nyilatkozott, minden a tervezetteknek megfelelően halad, kemény héten vannak túl, az időjárás kegyes volt hozzájuk, hiszen nem volt rekkenő a hőség. A keddi, Mattersburg elleni találkozón bizonyíthatnak utoljára a próbajátékosok, a szakmai stáb ezt követően dönt szerződtetésükről.
- A bajnokságban egy férfias küzdelemre készülünk, nem leányneveldébe megyünk szórakozni, el akarjuk kerülni azt a szituációt, ami az elmúlt bajnokság végén kialakult. Nekem harcosokra van szükségem, akik emellett futballozni is tudnak, ezért azt mondtam a fiúknak, hogy a sípcsontvédő használata kötelező! A próbajátékosok közül hárman maradtak, az ő sorsuk keddig eldől. Szeretnénk eredményesek lenni a szezonban, nem szeretem azt mondani, hogy mi támadófutball fogunk játszani az egész bajnokságban, hiszen lesz olyan csapat, akinek a játékához alkalmazkodnunk kell, lesznek viszont olyanok is, akik hozzánk fognak, reméljük ebből lesz több.
Árki Gábor klubmenedzsernél a további várható erősítésekről érdeklődtünk.
- Nem túl nagy, de lesz még változás a keretben, lesznek érkezők és távozók. Próbálunk minél jobb játékosokat találni, olyanokat, akikkel nem kell élet-halál harcot vívni a bennmaradásért, szeretnénk egy jóval nyugodtabb idényt, de borzasztóan nehéz olyan labdarúgókat találni, akik meghatározóak lehetnek. Griffiths is nemsokára megérkezik, ma szállt le a gépe, ő azért csatlakozik egy hét késéssel a kerethez, mert a papírügyek miatt csak 8-9 napja tudott hazautazni. Orosz Márkkal sikerült megegyeznünk, már csak néhány apróságot kell tisztáznunk, és akkor aláírhatja szerződését. Egy védekező középpályást mindenképpen akarunk igazolni, de a szélekre is keresünk játékosokat, szeretnénk minél előbb véglegesíteni a keretet, ezen dolgozunk.
Egyelőre a társaktól külön edzett Zoran Supic, aki a 2010/2011-es szezonban már erősítette a pápaiak keretét. Úgy tudjuk Beliczky Gergő és Szolga Máté sem szerepel a csapat hosszútávú tervei között, megfelelő ajánlat esetén mindketten távozhatnak, ahogy a kölcsönben Pápán szereplő Nacsa Péter is elhagyja a klubot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!