Az átalakulás utolsó lépcsőfoka a Pápai Többcélú Kistérségi Társulásnál


2013-06-29 00:12:23  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Az átalakulás utolsó lépcsőfoka a Pápai Többcélú Kistérségi Társulásnál főképe
Egyetlen napirendi pontot tárgyalt a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás (PTKT) Társulási Tanácsa a legutóbbi, zárt ülésén: Svasticsné Hegedűs Henriettet választották meg a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye intézményvezetőjének. Minderről Kunszt Szabolcs, a PTKT elnöke tájékoztatta hírportálunkat, aki egyúttal kiemelte, az intézményvezetői állás elbírálása volt a társulás átalakulásának utolsó pontja. Ugyanis mint ismert, a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás július elsejétől megszűnik, helyette pedig megalakul a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye.

Kunszt Szabolcstól megtudtuk, a társuláshoz tartozó 50 településből 35 volt jelen a legutóbbi tanácsülésen, amelyen végül egyhangú döntés született az intézményvezetői pályázat elbírálásáról. Az állás betöltésére egyébként egy érvényes pályázat érkezett. Svasticsné Hegedűs Henriett megbízatása 5 évre szól, 2013. július elsejétől 2018. június 30-ig tölti majd be az intézményvezetői pozíciót.

A PTKT elnöke elmondta, a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézményének feladatkörébe tartozik a háziorvosi ügyelet, továbbá a házi segítségnyújtással és a családsegítéssel kapcsolatos feladatok, illetve a gyermekjóléti teendők ellátása.

A szervezet székhelye továbbra is Pápán, a Pálos tér 2. szám alatt található.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!