Pápai judosikerek Ajkáról


2013-06-28 12:11:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápai judosikerek Ajkáról főképe
Az elmúlt hétvégén ünnepelte az ajkai judosport megalakulásának 40. évfordulóját, ennek tiszteletére családias hangulatú meghívásos versenyt rendeztek a padragkúti sportcsarnokban. A Bakony Judo Klub csapatát ezúttal öt fő képviselte, akik ismét öregbítették városunk hírnevét, hiszen a Tóth Éva és Tóth Norbert vezette kis csapat minden tagja éremmel tért haza. A versenyt Mezei Csaba értékelte.
- Az ajkai verseny legnagyobb pápai küzdője ezúttal Tóth Dorottya volt, aki a verseny sajátossága miatt nála idősebbekkel, ráadásul fiúkkal volt kénytelen küzdeni, ám így sem talált legyőzőre. A versenyszezon erre a félévre a Bakony Judo Klub számára véget ért, a következő megmérettetés a szeptember 6-án Százhalombattán megrendezendő Newaza országos bajnokság lesz, ahova az egyesület a tervek szerint egy nagyobb létszámú csapattal készül.

Eredmények:
Krikker Martin -36 kg 1.hely
Németh Csongor - 40 kg 1.hely
Tóth Dorottya -52 kg 1.hely
Pintér Katinka -63 kg 2.hely
Pintér András -57 kg 2.hely

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!