Labdarúgás – Szombaton szomszédvári rangadó


2009-08-20 17:53:35  | cikk:  | 


1 héten belül kétszer is megmérkőzik a Lombard Pápa Termál FC csapata a Győri ETO együttesével. Véber György tanítványai szerdán a Ligakupa 4. fordulójában már össze is csaptak a zöld-fehérekkel. A 2 csapat gólgazdag mérkőzést játszott, a mieink 3-0-s félidő után 4-1-es vereséget szenvedtek. A Pápa találatát a klub legfrissebb igazolása, Orosz Péter szerezte. A háromszoros válogatott labdarúgó két évre kötelezte el magát a Lombard családjához. Véber a következő összeállításban küldte pályára csapatát: Takács – Nagy – Sipos – Mészáros - Sarus - Granát, Venczel - Mimm – Béres - Rebryk - Orosz

A B csoport állása 4 forduló után:
1. Győr                       3      2      1      0      7 pont
2. Lombard Pápa         3      1      1      1      4
3. Paks                       3      1      1      1      4
4. Videoton                 3      1      1      1      4
5. Kaposvár                3      1      0       2      3
6. Zalaegerszeg          3      1      0       2      3

A Soproni Ligában szombaton 20 órától ismét a Győrrel néznek farkasszemet, ezúttal a helyszín azonban a Perutz stadion lesz. Nagy kérdés, hogy sikerül-e az Újpest ellen mutatott játékot folytatni és megálljt parancsolni Pintér Attila fiainak. A Győr az 5. a tabellán, Szűcsék pedig feljöttek a hétvégi diadalnak köszönhetően a 12. helyre. Hazai pályán senki sem mehet biztosra a sárga-feketékkel szemben, a hazaiak mestere pedig továbbra is támadó felfogásban küldi pályára övéit. Az ETO eddig mindössze 3 gólt kapott, eltiltás miatt azonban első számú kapusa, Sztevanovics nem léphet pályára. Izgalmas mérkőzésre van tehát kilátás.

Az 5. forduló párosítása:
Vasas – Ferencváros
DVTK – Kecskemét
Nyíregyháza – MTK
Paks – Kaposvár
Honvéd – Újpest
Haladás – Videoton

A Perutz stadionban közben a végéhez közelednek a fejlesztési munkálatok, nemsokára elkészül az 1080 fős állóhelyet biztosító vendég mobillelátó. A korábbi vendégszektort pedig családi szektorrá alakítják át. Ezen kívül a vendégbejáratot is átépítik, hogy minél biztonságosabban jussanak ki illetve be a stadionba érkező vendég szimpatizánsok. A Magyar Labdarúgó Szövetség előírásnak megfelelően erősebb izzókat is felszerelnek. A sajtó számára kialakításra került a vezeték nélküli internet is.

Haraszti Gábor


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!