Ógyalla megszerezte első győzelmét


2013-06-27 12:58:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ógyalla megszerezte első győzelmét főképe
Ma egy mérkőzést rendeztek a Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság pápai elődöntőjén, melyen az eddigi két nyeretlen együttes, Székelyudvarhely és Ógyalla mérkőzött meg egymással. Mindkét alakulat elszántan lépett pályára, hiszen szerették volna első pontjaikat és első győzelmüket megszerezni a tornán. Az ógyallaiakra nehéz két félidő várt, hiszen tegnap két játékosuk is megsérült, közülük a kapusuk járt rosszabbul, hiszen egy ütközés során kulcscsonttörést szenvedett. Ahogy azt várni lehetett, kiegyenlített küzdelmet hozott a két nyeretlen párharca, mindkét kapu többször is veszélyben forgott. Egy kiállítás miatt a székelyudvarhelyiek emberhátrányba kerültek, melyet a felvidékiek ki is használtak. Mindent egy lapra feltéve rohamoztak az erdélyiek, ám hol a kapufa, hol az ógyallai hálóőr fogott ki rajtuk, így 2-1-re nyertek Labancz Béla tanítványai. Az ógyallai Építőipari Szakközépiskola kollégiumvezetője elmondta, az hogy itt lehetnek Pápán annak köszönhető, hogy Dunaszerdahely címvédőként nem vett részt a felvidéki fordulón.
- Ha őszinte akarok lenni, csak mérkőzés eredményével vagyok elégedett, a játékkal ma sem annyira, a fiúk csak a mai napra tudták összeszedni magukat úgy, ahogy Dunaszerdahely és Nyárádszereda ellen is kellett volna. Ma hellyel-közzel kijött a lépés, talán mi jobban szerettünk volna nyerni. Rólunk annyit kell tudni, hogy az ógyallai Építőipari Szakközépiskolából érkeztünk és a tisztes helytállást tűztük ki célul. Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy első ízben Pápára látogathattunk, a szervezés, az ellátás, a programok mind-mind kiváló, köszönjük a szervezőknek, hogy ennyi mindent megtesznek értünk.

Székelyudvarhely – Ógyalla 1-2 (Gsz.: Péter Szilamér ill. Szabó Tamás, Nagy Dominik)

A csoport állása:
1. Dunaszerdahely 6 pont (+17)
2. Nyárádszereda 6 pont (+8)
3. Ógyalla 3 pont
4. Székelyudvarhely 0 pont

Pénteken nem rendeznek mérkőzéseket, szombaton reggel 8 órától a pápai döntőn Dunaszerdahely és Nyárádszereda méri össze erejét, ezt követően a PELC a vendégcsapatok legjobbjaival barátságos mérkőzést játszik. Az eredményhirdetést és a díjátadást 12:00-tól rendezik a PGSZKI tagintézményének pályáján.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!