Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság: Húsz gól a mai termés


2013-06-26 13:22:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság: Húsz gól a mai termés főképe
A pápai elődöntő második játéknapján az első mérkőzéshez hasonlóan Nyárádszereda győzelmi reményekkel lépett pályára, Székelyudvarhely pedig első pontjait szerette volna begyűjteni. Az erdélyiek végig kezükben tartva a találkozót ismét négy góllal bizonyultak jobbnak ellenfelüknél, érthető módon Szin Ferenc, a székelyudvarhelyiek edzője csalódott volt a lefújás után.
- Sajnos az idén nagyon gyengén játszunk, aminek az az egyik oka, hogy négy alapemberünk nem tudott a csapattal elutazni Pápára. A két meccs során azt láttam, hogy nincs egység a pályán, nincs nálunk a labda sem, csak futunk az ellenfél után. Egy-két játékos küzdeni akarását ki tudom emelni, ezt leszámítva nem nagyon láttam pozitívumokat.

Nyárádszereda - Székelyudvarhely 4-0 (Gsz.: Bereczki Sándor, Szőcs Balázs, Losonczi Alexander, Simó Csaba)

A favoritnak kikiáltott Dunaszerdahelyi Sportgimnázium nem sok kétséget hagyott a mérkőzés végkimenetelét illetően, hiszen már a második percben beköszöntek, a félidőben pedig már 8-0-ra vezettek az ógyallaiak ellen, akiknél sérülés miatt kapust is kellett cserélni. A második játékrészt ráadásul újabb sérülés miatt 10 emberrel játszották végig a felvidékiek, akik azért két becsületgólt begyötörtek az ellenfél kapujába. Hegedűs László, a gimnázium igazgatóhelyettese úgy vélekedett, ilyen két félidő után szakmailag nehéz értékelni.
- Tegnap Székelyudvarhely ellen nehezebb dolgunk volt mint ma, de a győzelmünk akkor sem forgott veszélyben, a mai találkozóról csak annyit, hogy az eredmény önmagáért beszél. El is várható a fiúktól a jó játék, hiszen a sportiskolában hetente háromszor edzünk velük, akik ezen felül még a NB I-es, az NB II-es és megyei első osztályú klubjuknál is tréningeken vesznek részt. Készülünk a szombati Nyárádszereda elleni meccsre, mely a továbbjutásról dönt majd, nem ismerjük őket, de szeretnénk idén is továbbjutni.

Dunaszerdahely – Ógyalla 14-2 (Gsz.: Gajdacs Dominik, Ivan Alex, Czibor Dávid 2, Incédi Máté 2, Varga Gergő 5, Habsleitner Norbert, Tapolcsányi Sándor (öngól), Fedor Patrik ill. Király László, Domonkos Béla)

A játékosok, edzők ma délután városnézésen vesznek részt, megtekintik többek között a Kékfestő Múzeumot, a megújult Fő teret, az Esterházy kastélyt, majd a Petőfi moziban Az acélember című filmet izgulhatják végig.

A csoport állása:
1. Dunaszerdahely 6 pont (+17)
2. Nyárádszereda 6 pont (+8)
3. Székelyudvarhely 0 pont (-9)
4. Ógyalla 0 pont (-16)

A csütörtöki játéknap menetrendje:
10:00 Székelyudvarhely – Ógyalla
17:30 11-es párbaj, a kapuban Szűcs Lajos

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!