Ünnepi hangulatban töltötték az évadzáró összejövetelt a hölgyek


2013-06-25 22:34:02  | cikk: HuHa  | 


Ünnepi hangulatban töltötték az évadzáró összejövetelt a hölgyek főképe
Évadzáró összejövetelét tartotta ma délután a Nők Klubja. A város legrégebben működő civil szervezetének tagjai megtöltötték a Pedagógus Művelődési Ház nagytermét, szinte mindenki eljött az ünnepi hangulatú rendezvényre, melyen azokat köszöntötték, akik ebben az évben töltötték vagy töltik be kerek születésnapjukat. Szabó Gyuláné Ilonka néni, a klub vezetője elmondta, tartalmas programokkal töltötték az idei évadot, a tagok hetente-kéthetente jöttek össze, több alkalommal hívtak vendégelőadót, voltak kirándulni és az előadó nélkül tartott összejöveteleik is hangulatos beszélgetéssel, vidámsággal teltek. A születésnaposok köszöntése hagyományos programjuk, évente egyszer, a nyári szünet előtti találkozáson ünneplik a kerek évfordulós tagokat. Idén tíz tagot köszöntöttek virággal és apró ajándékkal 60., 65., 70., 75. és 80-dik születésapjuk alkalmából, P. Tófeji Valéria pedig saját versével üdvözölte a születésnaposokat. Az ünnepi hangulatú összejövetelen a csoport megemlékezett a közelmúltban elhunyt tagtársról, majd vacsorával, beszélgetéssel és tánccal folytatódott a rendezvény.
Szabó Gyuláné, aki tizennyolc éve vezeti a klubot szintén az ünnepeltek közé tartozott. Meghatódva vette át az ajándékokat az őt felköszöntőktől. A klub tagságán kívül a Pedagógus Művelődési Ház Alapítvány, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ és a Pápai Nyugdíjas Egyesület vezetői kívántak neki jó egészséget és sok boldogságot és arra kérték, hogy szeptemberben, a következő évadban is a klub vezetőjeként térjen vissza a csoportba. Ilonka néni stábunknak elmesélte, nagyon régóta tagja a klubnak és bár férje halála után két évig nem látogatta a csoportot, a tagság unszolására visszatért, örömmel vett részt az összejöveteleken és mindig lelkesen végezte a vezetői feladatokat.    

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!