Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság: Az első játéknap eredményei


2013-06-25 13:50:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság: Az első játéknap eredményei főképe
Reggel 8 órakor a Nyárádszereda - Ógyalla találkozóval kezdődött a PGSZKI tagintézmények pályáján a Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság pápai elődöntője. A találkozón már az első félidőben eldőlt a három pont sorsa, hiszen az erdélyiek már három góllal is vezettek, amikor az ógyallaiak büntetőből szépítettek. Az 5-1-es végeredmény néhány perccel a lefújás előtt alakult ki. Csiki Sándor, a győztes csapat edzője úgy vélekedett, egy nehéz ellenfelet megérdemelten győztek le.
- A négygólos győzelem ellenére nem volt ez egy könnyű meccs, Ógyallának jó kötésű labdarúgói vannak, nehezen tudtuk feltörni a védelmüket. Talán a nagyobb akarat és a gyorsabb játékunk eredményezte a sikerünket. Úgy vélem a dobogó valamelyik fokára fel tudunk állni, a játéktudásunk jelen pillanatban nem elegendő arra, hogy a dunaszerdahelyieket megelőzzük, de természetesen nem fogjuk könnyen adni magunkat. Legutóbb három évvel ezelőtt jártunk Pápán, csodálatos élményekkel tértünk haza, biztos vagyok benne, hogy ez idén is így lesz. Bízom benne, hogy eljön az az idő is, amikor a pápaiak is ellátogatnak Székelyföldre. Nagyon elégedettek vagyunk a szállással, az étellel, a kísérőprogramokkal, köszönjük a szíves fogadtatást.

Nyárádszereda – Ógyalla 5-1 (Gsz.: Szőcs Balázs, Papp Zsolt 2, Simó Csaba 2 ill. Nagy Dominik)

A nap másik meccsén a legutóbbi két pápai elődöntő győztese, a Dunaszerdahelyi Sportgimnázium öt góllal győzte le Székelyudvarhelyt. A mai nap – amennyiben az időjárás kegyes lesz a csapatokhoz – bográcsozással folytatódik, este néptánc bemutatót tekinthetnek meg a játékosok, a napot táncház és disco zárja.

Székelyudvarhely – Dunaszerdahely 2-7 (Gsz: Demeter Tamás 2 ill. Gojdanovics Dominik, Ivan Alex, Incédi Dávid 2, Varga Gergő 2, Kelemen Csaba)

A csoport állása:
1. Dunaszerdahely 3 pont (+5)
2. Nyárádszereda 3 pont (+4)
3. Ógyalla 0 pont (-4)
4. Székelyudvarhely 0 pont (-5)

A szerdai játéknap menetrendje:
8:00 Székelyudvarhely - Nyárádszereda
10:00 Dunaszerdahely - Ógyalla

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!