Téli Kupa: Pápateszér a bajnok


2010-01-23 15:47:45  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Téli Kupa: Pápateszér a bajnok főképe
A megyei labdarúgó bajnokság három osztályának első két helyezettjei léptek ma pályára a városi Sportcsarnokban a Téli Kupán. A tornán körmérkőzéses lebonyolításban Mihályháza, Nemesgörzsöny, Pápateszér, Marcaltő és a Pápai Termál FC feszült egymásnak. Az idei küzdelemben kiegyenlített volt a játék, mindjárt az első kört követően az összes csapat neve mellett egy győzelem és egy vereség állt. Végül nagy csatában a harmadosztály B csoportjának őszi bajnoka, Pápateszér emelhette magasba a győztesnek járó trófeát. A csapat képviseletében Tóth András értékelte a napot, aki a legjobb játékos különdíját is bezsebelte.

- Az első meccsünkön mindjárt azzal a Görzsönnyel játszottunk, akiktől kicsit tartottunk a kezdést megelőzően. Szerencsére jól halad a téli felkészülésünk, ennek is tulajdonítható a sima 3-0-ás győzelem. Talán a túlzott magabiztosság, no meg a kihagyott ziccerek okozták a vesztünket a folytatásban, amikor kikaptunk a mihályházaiaktól. Sikerült azonban összeszedni magunkat, így a harmadik mérkőzésünktől nem volt probléma. Remélem jövő héten is hasonlóan jól fogunk szerepelni a községek teremtornáján.

Eredmények:

Mihályháza – Marcaltő 1-2
Pápateszér – Nemesgörzsöny 3-0
Pápai Termál Fc – Marcaltő 3-2
Pápateszér – Mihályháza 0-2
Nemesgörzsöny - Pápai Termál Fc 4-0
Marcaltő – Pápateszér 0-5
Mihályháza - Pápai Termál Fc 1-2
Marcaltő – Nemesgörzsöny 1-6
Pápai Termál Fc – Pápateszér 1-3
Nemesgörzsöny – Mihályháza 1-0

Helyenként hajtós, kemény, taktikus meccseket láttunk – ez már a Versenybíróság elnökének, Koncz Sándornak a véleménye. Kiegyenlített volt a mezőny, hiszen már az első körben az alakulatok körbeverték egymást. A mai nap remekül szolgálta a jövő heti teremtornára való felkészülést, ahol 30 csapat méri össze erejét egy háromnapos torna során.

Végeredmény:

  1. Pápateszér
  2. Nemesgörzsöny
  3. Pápai Termál FC
  4. Marcaltő
  5. Mihályháza

Különdíjasok:

A legjobb játékos a győztes csapatból került ki Tóth András személyében, a legjobb kapus díját Baji Tamásnak ítélték oda a sereghajtóként végző Mihályháza csapatából. A gólkirályi cím Nemesgörzsönybe került Berki Péternek köszönhetően.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!