Hét próbajátékossal, új pályaedzővel megkezdődött a Lombard Pápa felkészülése


2013-06-24 20:23:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hét próbajátékossal, új pályaedzővel megkezdődött a Lombard Pápa felkészülése főképe
Három hét pihenő után ma délután ismét a Perutzban találkoztak a Lombard Pápa labdarúgói, és a szakadó eső ellenére a műfüvön az új pályaedző Doma Ernő vezérletével - aki nyárig az FCU Neustadtl-t irányította - már edzett is a csapat. A nyári rövid szünetben is volt változás a keretben, Tino Lagator, Daniel Orozco és Balogh Balázs távozott, az érkezők között egyelőre Eszlátyi Istvánt és Horváth Gábor személyében egy új kapust találunk, őket a BKV Előrétől szerezték meg, de ahogy az lenni szokott, lesznek még nevek érkező és távozó oldalon is. A csapat – Griffiths és a tanulmányai miatt hiányzó Szabó Ottó nélkül - napi két edzéssel, edzőmérkőzésekkel és edzőtáborral készül a Puskás Akadémia elleni bajnoki rajtra, az előttük álló öt hétről Tóth Bálint nyilatkozott hírportálunknak.
- Az első két hétben itthon készülünk, az időjárás nagyban befolyásolja majd a felkészülésünket, bízom benne, hogy minél előbb ismét jó idő lesz és az eső nem hátráltat minket, a délelőtti és délutáni tréningek mellett szombaton egymás elleni játék szerepel a programban. Jövő kedden Ausztriában a Mattesburg ellen indul a felkészülési mérkőzések sora, azt követő héten pedig Lipóton edzőtáborozunk. Jelenleg minden nagyon képlékeny, azt tartanám optimálisnak, ha a bajnokság kezdete előtt három héttel kialakulna a 22-24 fős keretünk. Nincsen hiányposztunk, ez egy sablonszöveg, az edzőnek az a dolga, hogy a pozíciókat a rendelkezésére álló játékosokkal betöltse. Ami a sorsolásunkat illeti, egyelőre csak az első mérkőzés foglalkoztat. Úgy gondolom, hogy odahaza kezdeni mindig jó dolog, főleg, ha győzelemmel indítunk. Nem is lehet más elvárásunk, mint győzelemmel kezdeni az első fordulót.
A keret a héten napi két alkalommal tréningezik, Glatz Lajos technikai vezetőtől megtudtuk, ma hét próbajátékos érkezett meg a Perutzba, név szerint Kovács Tamás (Kozármisleny), Tóth Axel (BKV Előre), Electo Wilson (Újpest), Borbély Bálint (Szeged), Banai Balázs (Újpest II), Magos Mátyás (Újpest II) és a Pápán már korábban szóhoz jutott Lasha Totadze (FC Dila Gori).
A keret további alakulásáról és a felkészülésről folyamatosan beszámolunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!