A Puskás Akadémia ellen itthon kezd a Lombard Pápa


2013-06-21 11:33:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Puskás Akadémia ellen itthon kezd a Lombard Pápa főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség székházában elkészítették az OTP Bank Liga 2013/2014-es élvonalbeli labdarúgó bajnokság sorsolását. Az már korábban eldőlt, hogy a pontvadászat július 26-án, pénteken rajtol, az őszi szezon december 8-án, a 17. fordulót követően zárul. A Lombard Pápa részéről Árki Gábor klubmenedzser képviselte a csapatot, aki a kettes sorsolási számot húzta, mellyel eldőlt, hogy a csapat hazai pályán kezdi a küzdelmeket, ellenfelük az idén feljutó Puskás Akadémia lesz. Szűcs Lajosék ezt követően a Budapest Honvédhoz látogatnak, majd a Kaposvár vendégszerepel Pápán. A sorsolásnak köszönhetően ősszel a Perutzban láthatjuk egyebek mellett a Diósgyőr, a Ferencváros, a Videoton valamint az MTK együttesét is. A pontos időbeosztást a televíziós társaságokkal történő egyeztetés után készítik el.

A Lombard Pápa őszi menetrendje:

1. forduló: Lombard Pápa - Puskás Akadémia

2. forduló: Budapest Honvéd - Lombard Pápa

3. forduló: Lombard Pápa–Kaposvár

4. forduló: Mezőkövesd–Lombard Pápa

5. forduló: Lombard Pápa–DVTK

6. forduló: Haladás–Lombard Pápa

7. forduló: Lombard Pápa–Ferencváros

8. forduló: PMFC–Lombard Pápa

9. forduló: Lombard Pápa–Videoton

10. forduló: Győri ETO–Lombard Pápa

11. forduló: Lombard Pápa–MTK

12. forduló: DVSC-Teva–Lombard Pápa

13. forduló: Lombard Pápa–KTE

14. forduló: Lombard Pápa–Paks

15. forduló: Újpest–Lombard Pápa

16. forduló: Puskás Akadémia–Lombard Pápa

17. forduló: Lombard Pápa–Honvéd

Azonos pontszám esetén továbbra is a több győzelem rangsorol, majd a gólkülönbség és a több rúgott gól. Az NB I-es klubok kötelesek részt venni felnőtt csapattal a Ligakupában, tartalékcsapat szerepeltetése viszont nem kötelező. Újdonság, hogy az NB I-es kluboknak kötelező U21-es csapatot indítaniuk, az U19-es bajnokság viszont megszűnik, helyette lesz az U21-es bajnokság. Emellett U18-as, U17-es, U16-os, U15-ös, U14-es fiú és U15-ös lány csapatot kell szerepeltetni. Az NB I-ben a nevezési díj a 2013–2014-es szezonra 1.100.000 forint volt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!