Kosártábor a Sportcsarnokban


2013-06-21 10:31:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kosártábor a Sportcsarnokban főképe
A Pápa Motax KC a tavalyi év sikere kapcsán idén is megrendezte nyári táborát, melyen a 15-16 éves korosztály mellett az U-12 és az U-14-es korcsoport is pattogtatta a labdát. A Városi Sportcsarnokban napi két edzést vezényelt a fiúknak a Vajda Balázs – Benedek Szabolcs edzőpáros, de a gyakorlás mellett természetesen strandolásra is jutott elég idő. Az idősebbekkel és a kezdőkkel különböző munkát végeztek az edzők, főleg az egyéni képességeket fejlesztették, amire év közben nincs elég idő.
- Sikeresnek ítélem az idei tábort, hiszen 30-nál is többen vettek rajta részt, és több olyan gyermek is eljött, aki már tavaly is nálunk ismerkedett a kosárlabdával – mondta el a délutáni edzésen Vajda Balázs. A gyerekeken látható, hogy hatalmas élmény nekik, hogy a Sportcsarnokban edzhetnek, jövőre közülük többen is versenykörülmények között a kadett és serdülő csapatban jutnak szóhoz. A legfontosabb, hogy megszerettessük velük a játékot,ennek érdekében játékos, ügyességi, labdavezetős, dobásos gyakorlatok alkották a mindennapokat, de emellett az alapszintű kosaras technikai elemek sem maradtak el.
Vajda Balázs hozzátette, a gyerekek hozzáállása példamutató volt, mindenre maximálisan odafigyeltek, amiből a klub a jövőben sokat profitálhat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!