Döntetlen a Bratislava ellen


2010-01-23 13:58:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Döntetlen a Bratislava ellen főképe
A Lombard Pápa csapata a szerdai Csornai elleni 1-1 után ezúttal a szlovák bajnokságban edződő Slovan Bratislava csapatát fogadta a műfüves pályán. A hétközi meccstől eltérően ma a standard kezdő játékosok léptek pályára. A kilátogató mintegy 200 drukker egy küzdelmes, hajtós mérkőzést láthatott, melyen végül gólnélküli döntetlen született. Véber György a mérkőzés után így kommentálta az összecsapást.

- A mérkőzés jól illeszkedett a felkészülési programunkba, egy komoly játékerőt képviselő, agresszívan futballozó együttes ellen szerepeltünk. Bár gólt nem sikerült szereznünk, nem vagyok csalódott, mivel az általam kért dolgokat a fiúk betartották, meglátásom szerint jó úton haladunk.

A mérkőzés második játékrészében lehetőséget kapott az olasz nemzetiségű Casapulla, az ő sorsa jövő héten dől el. Továbbra is a csapattal edz az újpesti Fűzfa Gergely, akinek nagy valószínűséggel szerződést kínál a klub. Nem készül viszont tovább a Lombarddal Alex, akivel pár napja bontott szerződést a szakmai stáb. A rossz nyelvek szerint a brazil támadó jelentős súlyfelesleggel, ráadásul késve érkezett vissza szülőhazájából, ezért kellett elhagynia a sárga-feketéket. Érdekes azonban az ígért két kolumbiai játékos esete.

- Minden nap vannak új információk velük kapcsolatban. A legfrissebb hír az, hogy mára Canas a megbeszélt összeg dupláját kéri, de igazán nem is akar jönni, helyette egy vadidegen labdarúgót akartak ránk sózni, amiből mi persze nem kértünk. Jelen állás szerint csak Quintero érkezik, ha érkezik...

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!