Eredményes évet zárt az Allegro


2013-06-20 20:10:54  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Eredményes évet zárt az Allegro főképe
A héten minden oktatási intézményben lezárul a 2012/2013-as tanév, s végre elkezdődik a gyerekek legkedvesebb „ünnepe,” a nyár! Az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola ma délután tartotta tanévzáró ünnepélyét a Pedagógus Művelődési Házban. Hegedűsné Szabó Éva igazgatóhelyettes ünnepi beszédében a tanév szerepléseiről, rendezvényeiről és versenyeredményeiről beszélt.
Mint mondta, az intézmény az idei évben nagyon sok szereplésen vett részt, növendékeik több versenyen is képviselték az iskolát szép eredményekkel.
- Októberben tartottunk egy táncházat a Sindő Népzenei Együttessel, ami nagyon sikeres volt. Részt vettünk a pápai Gyertyafényes Advent programsorozaton, ahol a magánének szakosaink és az Alkat színjátszó csoportunk lépett fel. Minden telephelyünkön megtartottuk az adventi hangversenyeket. Felolvasó esten, a március 15-ei bázisrepteres rendezvényen és az Agrárexpón is képviseltettük magunkat a Sindő Népzenei Együttessel. Rendkívül sikeres volt az Allegro Napok 2013. és a Tehetség Nap is, amikor flash mobbal rukkoltunk elő – foglalta össze az igazgatóhelyettes, majd a versenyeredményekről szólt, melyek közül kiemelte a 2012. októberében meghirdetett gyermekrajzpályázatot, melyet a Magyar Közút Nonprofit Kft. írt ki Álomút címmel. Erre az országból 5440 alkotás érkezett, melyek közül Tóth Bora, a nemesszalóki általános iskola kisdiákja különdíjat kapott. Megemlítette még a Nyugat-magyarországi regionális gyermek néptánc fesztivált, melyen a szanyi néptáncosok bronz minősítést kaptak.
Végül gratulált Karcsai Mirtillnek és Horváth Juditnak, akik a jövő tanévtől középfokú művészeti iskolában folytatják tanulmányaikat. Mirtill a szombathelyi Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában, Judit pedig a győri Képzőművészeti Szakközépiskolában.
Ónodi Kristóf pedig elismerő oklevélben részesült kiemelkedő tanulmányi eredményéért és szorgalmáért.
A tanévzáró a szolfézs csoport és az egyéni hangszeresek bemutatójával zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!