Fizetett a Lech Poznan, Lovrencsics Lengyelországban készül


2013-06-20 12:13:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fizetett a Lech Poznan, Lovrencsics Lengyelországban készül főképe
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan hivatalos honlapján jelentette be, hogy Lovrencsics Gergő is csatlakozott a következő idényre készülő csapat keretéhez. A Lombard Pápa klubmenedzsere, Árki Gábor arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a lengyel klub korábbi tartozását már rendezte, így a csatár várhatóan végleg a Lechhez kerül. Lovrencsics kölcsönszerződése június 30-ig szól, de mivel a két klub rendezte a korábbi nézeteltérést, az egyszeres válogatott futballista végleg a poznaniakhoz kerülhet.
- A Lech Poznan a tegnapi nappal rendezte a felénk fennálló korábbi tartozását. A játékos ügye ezzel nincs teljesen lezárva, mert a végleges vételárat még törlesztenie kell a lengyel klubnak, de ennek a határideje még nem járt le. Ebben a helyzetben pedig nincs akadálya annak, hogy Lovrencsics a lengyel csapattal kezdje meg a nyári felkészülést, mert várhatóan végleg a Lechhez kerül – nyilatkozta a klubmenedzser.
A sportvezető a szerződés részleteiről a két klub közötti megállapodásra hivatkozva nem kívánt beszélni, de lengyel sajtóhírek szerint Lovrencsics kölcsönadási díja 100 ezer euró volt, és az opcióban foglalt végleges kivásárlási ára újabb 100 ezer euróról szólt. Ennek az összesen kétszázezres tételnek az első felét törleszthette tegnapig a lengyel klub, míg a második részletet legkésőbb a jövő hónapban kell átutalnia a Lechnek. Lovrencsiccsel kapcsolatban a Lech honlapja kiemeli, hogy a szélső válogatott játékosként tért vissza a lengyel klubhoz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!