Vadai Ágnes: Orbán velejéig rohadt rendszerét le kell váltani!


2013-06-19 18:22:33  | cikk: mo  | 


Vadai Ágnes: Orbán velejéig rohadt rendszerét le kell váltani! főképe
Országjáró látogatást tett Pápán és környékén Vadai Ágnes. Az országgyűlési képviselő a MH Pápa Bázisrepülőtéren és a Pápai Rendőrkapitányságon járt. A repülőtér kapcsán Vadai Ágnes úgy fogalmazott, nem sok minden változott az elmúlt időszakban, szerencse, hogy az állomány ilyen nehéz helyzetben is kiválóan végzi a munkáját. A rendőrségen tett látogatása tekintetében a politikus kiemelte, még mindig hat a Balsai-jelentés azon mondata, mely szerint a rendőrök hazudnak, s ez – nemcsak helyi szinten – meghatározza a rendőrök munkáját is.
Vadai Ágnes elmondta, nehéz helyzet alakult ki Magyarországon. Ami a rendőrség és a honvédség ügyét illeti: nagyon sok pénz hiányzik a költségvetésből. A Magyar Honvédség jelenleg vegetál, semmilyen beruházás nem látszik megvalósulni.

Az országgyűlési képviselő a Rákosi-korszakhoz hasonlította a jelenlegit. Úgy fogalmazott, félelem uralkodik ma hazánkban.
- Ebből egyetlen kiút létezik: Orbán velejéig rohadt rendszerének a leváltása. 2014-ben ez az ellenzéki együttműködéssel megvalósulhat. A DK abban hisz, hogy minden választókerületben egy ellenzéki jelöltet kell állítani, közös listával és egy miniszterelnökkel – jelentette ki a politikus.

A választókerületi elnök a sajtótájékoztatón elmondta, múlt héten Gyurcsány Ferenc látogatta meg a választókerület településeit. Kerecsényi Zoltán beszélt arról is, közös öröm a Fő tér részleges megnyitása, de nagyobb lenne az öröm, ha ezzel együtt az itt élők életkörülményei is javulnának.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!