Látványos kutyabemutató a Nátuskerti Óvodában


2013-06-18 21:11:38  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Látványos kutyabemutató a Nátuskerti Óvodában főképe
A Nátuskerti Óvodában ma délelőtt tartották a 28 nagycsoportos búcsúztatóját. Ennek keretein belül először a négy csoportszobában ünnepeltek az ovisok, az óvónénik és persze a kicsik szülei is, majd elfogyasztották az ízletes tortákat, melyeket a búcsúzás alkalmából készítettek a szülők.  Szekér Lászlóné óvodavezető elmondta, azt szeretnék, hogy a gyerekek számára ez a mai nap emlékezetes maradjon, ezért is törekedtek arra, hogy minél több színes programot szervezzenek.
- A májusi gyereknapon nagyon rossz idő volt, ami nem tette lehetővé, hogy az udvaron kutyás bemutatót tartsunk, ezért ma délelőtt a győri Ebulo Kutyaiskola terápiás bemutatót tartott, amit az apróságok nagyon élveztek. A látványos show előtt héliummal töltött lufikat engedtünk a magasba, ezzel jelképezve, hogy a nagyok elbúcsúztak tőlünk, s szeptembertől már az iskolába járnak – tájékoztatta hírportálunkat Szekér Lászlóné.
A győriek négy, barátságos terrier, spániel és schnauzer-fajta négylábúval érkeztek. A kutyusok, vagyis Dusha, Tara, Niles és Baltazár rendkívül okosak voltak, pacsit adtak, lábakat ugrottak át, hátrafelé mentek, bukfenceztek, köszöntek, szemetet szedtek és a végén meghajoltak. Az óvodásoknak ez nagyon tetszett, végigtapsolták a műsort, valamint sokan meg is simogatták a jámbor ebeket.
- A kutyusok folyamatosan velünk vannak a kutyaiskolában, ők a saját kedvenceink. Legfőképpen kutyusoknak segítenek megtanulni viselkedni, tehát ők kutyák részére kiképzett terápiás ebek. Egészen kicsi koruk óta tanulnak, a gyerekektől nem félnek, rendkívül nyugodtak – fogalmazott Boronyák Szandra, a kutyaiskola vezetője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!