Swing and roll show a Várkertben


2013-06-18 06:52:15  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Swing and roll show a Várkertben főképe
A Szeptim Kulturális Egyesület 2000-ben alakult zeneszerető pápai fiatalokból. Néhány év kihagyása után tavaly aztán ismét összeállt a csoport Les Taylor and The Swing Sisters néven, három hölgy és egy férfi kíséretében, s készítettek egy új, 40-es, 50-es és 60-as évek leghíresebb, örökzöld slágereiből álló repertoárt, mellyel bálokon, esküvőkön, fesztiválokon, falunapokon és egyéb rendezvényeken vállalnak fellépéseket. A csapat tagjai: Király Mónika, Dublecz Katalin, Pala Anikó és Szabó László, alias Les Taylor.  Szabó László érdeklődésünkre elmondta, nagyon örülnek, hogy a Játékfesztivál keretein belül színpadra léphettek azzal a műsorukkal, amit külföldről hoztak.
- A mostani elektronikus világban nagy szükség van arra, hogy az élő hangszerek adta lehetőségekhez visszatérjünk. Úgy gondolom, olyan műsort hoztunk, amilyet még Pápán senki nem csinál, reméljük, tetszeni fog a közönségnek. A repertoárban ismert és új dallamok egyaránt felcsendültek, ilyen például a Just a gigolo, a Mambo Italiano, de a koncerten hallhattak Bicska Maxiról, valamint a szép lányokról és a rossz fiúkról is.
Tavaly novemberben állítottuk össze a műsort, szerencsére azóta sok fellépésen vagyunk túl. Mindig igyekszünk változatos programot és megjelenést hozni, a tegnapi fellépésre már az új, nyári tengerész ruhánkban jöttünk – mondta Les Taylor.
A közönség szinte végig énekelte és tapsolta a közel egy órás fergeteges színes zenei körutazást.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!