Cirkuszi játszótér és öko-park a Várkertben


2013-06-16 09:29:16  | cikk: mo  | 


Cirkuszi játszótér és öko-park a Várkertben főképe
A kellemesen árnyas Várkertben még ma is számos gyermekprogram várja az apróságokat. Kitelepült a Kópé-Vár, ahol kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a Játékfesztivál látogatói, de itt a Debreczeni Produkció is, amely a legkülönfélébb szórakozási lehetőségeket kínálja a gyerekeknek. A több állomásos játéktérben öko-játszóház, logikai sátor, cirkuszi iskola várja a kicsiket és nagyokat, és persze a legkisebbekről sem feledkeztek meg: a lurkójátszótér az ő figyelmüket is lekötheti.

A Debreczeni Produkció családi vállalkozásként indult a 2000-res évek elején, később aztán már több ezer rendezvényen vettek részt különféle élményjátékaikkal, produkcióikkal és játszóházakkal.

A pápai gyerekek, sőt még a felnőttek körében is nagy sikert aratott a cirkuszi játszótér, ahol tapasztalt tűzzsonglőr és animátorok segítségével próbálhatták ki a látogatók a cirkuszi környezetből jól ismert eszközöket. Ugyanilyen népszerű volt az öko-játszótér, itt interaktív, gondolatébresztő játékokon keresztül modellezik a környezetvédelem, az energiatakarékosság, a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás eszközeit, folyamatait, így erősítve a környezettudatos szemléletmód kialakítását a gyerekekben és a felnőttekben egyaránt.

A sokrétű szórakozást nyújtó élménypark még ma is várja a családokat a Várkertben. 14 órától újra indul a cirkuszi iskola, a furfangos logikai játszóház és az öko-játéktér is nyitva áll a látogatók előtt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!