Közgyűlés a Húsos Horgászegyesületnél


2010-01-22 18:28:13  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Közgyűlés a Húsos Horgászegyesületnél főképe
A 2009-es esztendő végén egy négyéves ciklust zárt le a Pápai Húsos Horgászegyesület. 2006-ban került az egyesület élére Orbán Péter, aki segítőivel azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a Húsos horgásztó mindenki számára közkedvelt, közismert, látogatott legyen. Az elnök maximálisan elégedett a 310 fővel működő közösség életével és megítélésével, elmondása szerint tavaly nem volt olyan verseny, ami 50 nevezőnél kevesebbel zajlott volna. Emellett a tavak környékének szebbé tétele is megvalósult.

- A tóhoz vezető eddig járhatatlan utat járhatóvá sikerült varázsolni, elkészült a gát, ami nagyon komoly munka volt, nevelőtó létesült, emellett felépült tavunk ékszere, a 40 méteres fahíd. A négy év alatt megközelítettük a 160 mázsás pontytelepítést. Ezeket a szép eredményeket csakis a tagság összefogásával tudtuk megvalósítani, köszönöm a tagok türelmét, megértését. A mai napon választás is lesz, határozatképesek vagyunk, remélhetőleg folytathatjuk a megkezdett munkát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!