Amatőr és profi szkanderverseny


2013-06-15 20:12:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Amatőr és profi szkanderverseny főképe
Az idén 10 esztendős Titán SE 11. alkalommal rendezte meg szkanderversenyét. 12 amatőr páros, és hat profi versenyző mérte össze erejét egy hat nyomásos gálán. A hölgyek mellett serdülő, négy junior és felnőtt kategóriában hirdettek győztest. Nagy Szabolcs egyesületi elnöktől megtudtuk, évről-évre színvonalasabb nyomásokat láthatunk, köszönhetően annak, hogy számos olyan versenyző is asztalhoz állt, aki rendszeresen megméretteti magát.
- Sok fiatallal találkoztam, akiket szeretnénk az egyesülethez csábítani, hiszen nagyon tehetségesek. Örülünk, hogy a nehézségek ellenére sikerült összehozni a kupát, melyre összesen 30-an neveztek. Az eredmények papírforma szerint alakultak, a felnőtteknél mindkét kézzel az 55 éves Rácz István lett a bajnok, az ő esete is bizonyítja, hogy az életkor nem minden, nagyon gyorsan és pillanatok alatt tudta verni a mezőnyt. A profiknál megjósolhatatlan, hogy ki lesz a győztes, ebben a mezőnyben mindenki elmondhatja magáról, hogy válogatott kerettag, országos és nemzetközi szinten dobogós helyezéseket ért el, az nyer, aki a legkitartóbb lesz.

Eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!