Átvették érmeiket a Bakonyerdő Pápa juniorjai


2013-06-15 20:07:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Átvették érmeiket a Bakonyerdő Pápa juniorjai főképe
AZ NB II-es bajnokságban a Bakonyerdő Pápa junior csapata a második helyet szerezte meg. A Játékfesztivál szervezőinek köszönhetően a kézilabdások jól megérdemelt ezüstérmüket a pápai közönség előtt, a Várkert színpadon vehették át. Az érmeket a gárda edzője, Kapcsándi Zsolt akasztotta tanítványai nyakába, aki borzasztóan büszke volt a fiúkra.
- Méltó megkoronázása az évnek ez a mai este, nagyon örülünk a gesztusnak, és köszönjük a városnak ezt a nagyszerű lehetőséget, úgy érzem a játékosok rászolgáltak arra, hogy azok is értesüljenek az eredményeinkről, akik nem biztos, hogy láttak egy kézilabda mérkőzésünket is. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy egy hivatalos felmérés kimutatta, hogy a pápai volt a 2012/2013-as bajnokság leglátogatottabb csapata. Úgy gondolom, aki kijött a mérkőzéseinkre, az mindig jól szórakozott, ha még kikaptunk akkor is, igyekeztünk közönségszórakoztató játékkal előrukkolni, ezt megígérhetem a következő szezonra is. Szeretném megköszönni Nagy Péter, Kathi Konrád és Nagy Kristóf játékát, ők jövőre életkoruk miatt már nem lehetnek tagjai a junior keretnek.
A csapat a díjátadót követően közös csatakiáltással köszönte meg az egész éves buzdítást.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!