Tenisz: Junior Kupa


2013-06-15 17:00:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tenisz: Junior Kupa főképe
Bár idén nem került be a Játékfesztivál programjába a Miniolimpia, a Ligeti pályákon ennek ellenére nem maradt el a szokásos teniszverseny. Kezdők és haladók egyaránt ütőt ragadtak és a salakos pályákon próbáltak a rekkenő hőségben ellenfelük fölé nőni. Jámpa Péter szervező örömét fejezte ki, hogy annak ellenére, hogy külföldi sportoló nem nevezett a kupára, a régi hagyomány nem szakadt meg, 17 nevezést regisztráltak.
- Két kategóriát hirdettünk, kezdőt és haladót, a piciknél három hármas csoportot alakítottunk ki, a haladóknál két négyest. Utóbbiaknál annak ellenére, hogy a többség még csak 14-15 éves, már az OB II-es bajnokságban is szerepelnek, így a verseny felénél úgy tűnik, a jelenleg legmagasabban rangsorolt versenyzőnk, Joó Gerda lehet a befutó. Szeretném megköszönni a szervezésben és a lebonyolításban nyújtott segítséget Kovács Lászlónak, Molnár Zsoltnak és Miklós Gyulának.

Eredmények:

Kezdők:
1. Pintér Zsombor
2. Mező Panna
3. Bódai Ákos, Nagy Luca

Haladók:
1. Joó Gerda
2. Tóth Márton
3. Cserháti Noémi, Pánczér Ádám

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!