Fesztivál a fesztiválban - Gitárnyűvők az Erzsébet ligetben


2013-06-15 09:48:25  | cikk: mo  | 


Fesztivál a fesztiválban - Gitárnyűvők az Erzsébet ligetben  főképe
Kiváló előhírnöke volt a tegnapi rockfesztivál a ma délelőtt kezdődő Jótékonysági Motoros Napnak. Az Erzsébet liget már tegnap este óta a rockrajongóké. A sörpadok állnak, a Magyar Rocklegendák Vándorkiállítás már látogatható, a színpad készen áll a húrok pengetésére. Ki is használták ezt a helyi és vendégzenekarok. A Gitárnyűvők elnevezésű rockfesztiválon mások mellett fellépett a Backstage Sex Machine, csakúgy a rajongók és a zene kedvéért. Hiszen a fesztiválnak éppen ez volt a lényege. Örömzene, dorbézolás, rock – hajnalig. 

Ki is szolgálták ezeket az igényeket a Backstage-fiúk. A zenekar 2008 óta igyekszik elnyerni a rajongók kegyeit, itt helyben teljes sikerrel. Bodnár Huba, az együttes dobosa elmondta, szerelemzenekar az övék, eddig csak Pápán mutatkoztak be, szórakozóhelyek több alkalommal befogadták fellépéseiket. Terveik között szerepel azonban, hogy nyitnának külföld felé is.

A Backstage Sex Machine változatos repertoárral készült a pápai közönség számára. Stílusuk egyébként is széles skálán mozog, de most mindenből merítettek kicsit. Nagy Gergő, a zenekar basszusgitárosa megjegyezte, vannak saját számaik is, ilyen például a Close to Hell, amelynek szövegét az énekes, Merétey Marcell írta.

A csapat önfeledt zenélésbe kezdett, a hangulat pedig csak fokozódott a koncert során. A fiúk a közönség és a maguk örömére zenéltek. Úgy fogalmaztak, jó kiszakadni a hétköznapok szürkeségéből és valami olyat csinálni, amit igazán szeretnek. Csak úgy, örömből. És ez ott volt a színpadon tegnap este is..

Képek:

A zenekar tagjai:

Merétey Marcell (ének, gitár)
Merétey Gergő (gitár)
Nagy Gergő (basszusgitár)
Bodnár Huba (dob)
Győry Zoltán (gitár)

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!