A Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat ülése


2009-08-20 09:41:40  | cikk:  | 


Szerdán délután 3 órakor ülésezett a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat. A testület határozatképes volt, az ülést Keller Ludmilla elnök vezette.
 
Az első napirendi pont a félévi beszámoló volt, melynek keretében a pénzügyekkel foglalkoztak.

A második napirendi pontban az Örmény Köztársaság kikiáltásának megemlékezéséről esett szó, melyet szeptember 19-én, 17 órakor a Pedagógus Művelődési Házban rendeznek meg. A programon ünnepi beszéd hangzik el, majd egy vers következik, utána pedig egy örmény trió fog zenélni.

A harmadik napirendi pontban a szeptember 23-án, 18 órakor a JMK-ban tartandó ünnepség programját beszélték meg, A Kisjerevániak nevű örmény ifjúsági néptáncegyüttes 1 órás műsort fog adni, melyben különböző tájak néptáncait mutatják be a nézőknek, más-más hangszerekkel.

Az ülés vegyes ügyek tárgyalásával ért véget.

Babos Petra


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!