Fények a Fő téri éjszakában – elindították a harmadik szökőkutat is


2013-06-14 00:01:10  | cikk: HuHa  | fotó: HuHa, Babos Petra  | 


Fények a Fő téri éjszakában – elindították a harmadik szökőkutat is főképe
Kora este, az alkonyat beálltával felgyulladtak az új kandelábereken elhelyezett világítótestek, melyek a Fő tér megvilágításáról gondoskodnak, fény árasztotta el a Vízöntő szobrot ábrázoló szökőkút talapzatát és fénybe burkolóztak a bugyogó szökőkút apró vízoszlopai is. Amikor pedig besötétedett a kivitelező üzembe helyezte a templom észak-nyugati sarkánál lévő vízenjáró szökőkutat is. A számítógép vezérlésű szökőkút különböző magasságokba lövellő vízoszlopait színesre festik a burkolatba épített fényforrások és a színekkel együtt változik a vízoszlopok magassága is. A rendkívül látványos szökőkút beindítását nagy érdeklődés kísérte, és a gyermekek természetesen ennek sem tudtak ellenállni, így késő estig folyt a vizes játék a szökőkutaknál.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!