120 négyzetméteres színpad épül a Fő téren


2013-06-13 23:46:48  | cikk: HuHa  | 


120 négyzetméteres színpad épül a Fő téren főképe
Tegnap kezdték építeni és holnap fejezik be a Fő téri nagykoncerteknek helyet adó színpadot, melyen a hétvégén fellép a Magna Cum Laude, az Experidance és a Quimby. A színpadfedés elkészült tegnap késő estére, ma a színpad összeállításán, a fénytechnika szerelésén és a hatalmas ledfal építésén dolgoztak a P. Sound & Light munkatársai. Pócza Zsolttól a színpad-, fény- és hangtechnikát biztosító csapat vezetőjétől megtudtuk, a koncertekhez 120 négyzetméteres színpadot állítanak össze, és a sok lámpa miatt a szokásosnál nagyobb teherbírású – hat lábon álló - fedést készítettek, az Experidance fellépésére pedig majd még bővítik a színpad méretét 180 négyzetméteresre. A hatalmas hangfalak, a komoly fénytechnika felvonultatása profi látvány és hangélményt ad majd a tervek szerint, a ledfal pedig a színpadon zajló események kivetítésére szolgál.
Pócza Zsolt csapata egyébként már többször dolgozott együtt a három fellépővel, akik a Játékfesztivál hétvégéjén a pápai közönség szórakoztatására érkeznek a városba.
A fellépések technikai feltételeinek biztosításán tizenöt szakember dolgozik majd.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!