A Lombard tulajdonosa nyugodtabb szezonban bízik


2013-06-13 13:22:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard tulajdonosa nyugodtabb szezonban bízik főképe
A bennmaradást érő 14. helyet éppen elcsípő Lombard Pápa tulajdonosa úgy vélekedett a szezonról a hivatalos honlapnak, hogy azt szeretné, ha a következő évadban több jó emlékű találkozójuk lenne, a  legérzékenyebben pedig a Létavértes elleni Magyar Kupa kiesésük érintette.
- A bravúros bennmaradás engem nem lelkesít, mert nem szerettem volna, ha ilyen bravúrokra van szükség – fogalmazott egyértelműen a hivatalos honlapnak Bíró Péter. Azt gondolom, ha sok mérkőzésen olyan elánnal játszottunk volna, mint ahogy azt a Diósgyőr elleni találkozón tettük, akkor messze nem lettek volna ilyen problémáink. Amit az utolsó öt-hat mérkőzésen Fortuna elvett tőlünk, a legvégén visszakaptuk. Szerintem Alfred Hitchcock sem tudott volna ilyen drámát rendezni. Mindegy, ezt lezártuk, megvannak a tanulságai, ezeket most levonjuk, és megpróbálunk az új szezonnak úgy nekivágni, hogy ez még egyszer ne forduljon elő, mert nem jó érzés a lelátón mindezt átélni. A legfontosabb, hogy vissza kell arra az útra térni, amikor a Lombard igazán sikeres volt, gondolok itt a tatabányai korszakra vagy a kezdeti pápai időszakra. Azt az utat kell követni. Ennek érdekében Tóth Bálinttal, a régi-új edzővel sikerült megegyeznem, nem titkoltan azért, mert ismerem őt, és a futball tekintetében egy hullámhosszon vagyunk. Én még élénken emlékszem arra az időszakra, amikor Bálint volt a vezetőedző Pápán, és volt egy olyan éjszaka, amikor a Lombard vezette az NB I bajnoki tabelláját. Emlékszem arra is, amikor az együttes elkezdett az élmezőnyből lefelé csúszni, és a 8-9. helyen voltunk. Akkor sokan támadták Tóth Bálintot, és aztán végül én is az edzőváltás mellett döntöttem. Azt gondolom, hogy ma egy stabil 8-9. helynek mindannyian nagyon tudnánk örülni. Voltak pozitív mérkőzések, így a Debrecen, a Videoton vagy a Haladás elleni hazai győzelem, sőt, nagyon harcos jó játékkal az ETO elleni döntetlent is ide sorolnám. Szeretném, ha a következő évadban több jó emlékű találkozónk lenne. A legkellemetlenebb a Magyar Kupa kiesésünk volt, ami talán a legérzékenyebben érintett. A Haladás elleni szombathelyi mérkőzésünkön pedig jól játszottunk, mégis kikaptunk. Ez nem kellemetlen kategória, ott egyszerűen csak nem volt szerencsénk – fűzte hozzá a tulajdonos.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!