Áldozó Tamás: Nagyon szépen alakul a Fő tér


2013-06-12 23:02:35  | cikk: HuHa  | 


Áldozó Tamás: Nagyon szépen alakul a Fő tér főképe
Napról napra figyelemmel kíséri a Fő téri építkezést a város polgármestere. Áldozó Tamás ma délelőtt is megtekintette az építkezést és egyezetett a kivitelező cég vezetőjével a munkálatok előrehaladásáról és a Fő tér birtokba vételéig még elvégzendő munkákról. A látogatás után bizakodóan és elismerően nyilatkozott a hét végi birtokba vételről.
-Szombaton, amikor hozták a szökőkút szobrát azt láttam, hogy nagyon sok pápai állta körbe a munkaterület, nagyon sokan nézték a szobor beemelését és nagyon sok ember elismeréssel nyilatkozott a kivitelező munkájáról és persze a tervekről. Egyetértek velük, szerintem nagyon szépen alakul a Fő tér – fogalmazott. A városvezető hozzátette, a hétvégi Játékfesztiválnak fontos helyszíne lesz a tér, hiszen nagy koncertek lesznek itt, sőt egész napos programok is várják az érdeklődőket, de a Fő tér enélkül is vonzó lesz a pápaiak számára.
-A Fő tér önmagában is van akkora attrakció, hogy sok embert idecsaljon, hiszen nagyon sokan kíváncsiak arra, hogy mi lett abból a helyből, amit két éven keresztül kerülgettünk, és aminek a különböző állapotait már láttuk, csak azt nem láttuk még, hogy milyen, amikor elkészülőben van.
Csütörtök estére - amikor a Fő tér főpróbája megkezdődik és megindul a víz a Fő téri szökőkútban – sok pápait remél a városközpontba.
-Azt remélem, hogy holnap jó idő lesz és a pápaiak elkezdik birtokba venni a teret különösebb csinnadratta nélkül is. 18 órakor azért tartunk egy is ünnepséget, melyen beindítjuk a szökőkutat, ezen jelen lesz a szobrot alkotó művész és modellje is. Ez lenne egy is felütés a hétvégi programsorozat előtt – fogalmazott Áldozó Tamás hangsúlyozva, csütörtök estére mindenkit szeretettel várnak a térre.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!