Maróti Béla a Dunaszerdahely kiszemeltje?


2013-06-11 14:31:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Maróti Béla a Dunaszerdahely kiszemeltje? főképe
A csakfoci.hu információi szerint a Lombard Pápa középpályása, Maróti Béla a szlovákiai DAC játékosa lehet. A dunaszerdahelyi csapat tulajdonosváltás előtt áll és a leendőbeli új mecénás nagy terveket szövöget, több poszton is megerősítené a Corgon Ligába most visszajutó egyesületet. Maróti szerződése értelmében nyáron klubot válthat, a neve több hazai élvonalbeli és NB II-es csapatnál is felmerült. A középpályás a bajnokságban két gólt szerzett. A hírek szerint a pápai klub szívesen látná a Pécsen nem marasztalt 25 éves támadót, Horváth Zsoltot, aki az NB III-as bajnokság Dráva csoportjában a 2012/2013-as szezonban nyolc találkozón négy gólt szerzett, az élvonalban kilenc alkalommal jutott szóhoz, egyszer kezdőként, találat nem fűződik a nevéhez.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!