Kata szeminárium Pápán


2013-06-10 16:01:44  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Sándor Csaba  | 


Kata szeminárium Pápán főképe
Immáron negyedik alkalommal rendezte meg Pápán a Veszprém Megyei Judo Szövetség és a Judo Masters Team Pápa az egyre népszerűbb kata szemináriumát. Takács Attila IV.danos, és Simon Mihály V.danos mesterek ezúttal 18 judokának tanították a Nage No Kata dobásait. Mivel ez már a negyedik közös gyakorlás volt, elég idő adódott még jobban elmélyedni egy-egy technika alaposabb elsajátításában. A pápai, ajkai, veszprémi, és tapolcai judokák a három óra gyakorlás után megfáradva, de új ismeretekkel gazdagodva térhettek haza ismét, remélve, hogy a most tanultak előbb utóbb eljutnak a tanítványaikhoz is.
- A helyszín az a terem volt, ami a Pápai Önkormányzat jóvoltából júliustól a pápai judo központja lesz – tudtuk meg Mezei Csabától. A következő hónaptól a csarnokot a judósok és a brazil jiu jitsu versenyzői kapják meg, ezáltal a 240 négyzetméter fixen lerakott tatamin már csak az edzésekre kell koncentrálni, és ez várhatóan az eredményekben is meg fog mutatkozni. Segítségünkre volt ebben a Magyar Judo Szövetség, az új terem berendezéséhez közel 100 négyzetméter tatamit ajándékoztak, amit ezúton is hálásan köszönünk! Sajnos a rendkívüli árvíz miatt nem lehetett itt jó néhány társunk, aki a gátakat védte, rakta a homokzsákokat hétfő óta, de megfeszített munkájuk nem volt hiábavaló, mára már kimondhatjuk apadnak a folyóink, és nem történt meg a katasztrófa.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!