Községek nyári sportversenye


2013-06-09 15:29:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Községek nyári sportversenye főképe
Az atlétika versenyszám 100 és 400 méteres futamaival indult a Pápai Kistérség Községeinek Nyári Sportversenye, melyet a szokásos helyen, a Munkácsy Sporttelepén rendeztek meg. A versenyszámokban azok vehettek részt, akik az adott községben laknak, dolgoznak vagy ott sportolnak. A futószámok mellett súlylökés és távolugrás szerepelt a programban, majd következtek a labdajátékok, a fiúknak és a férfiaknak kispályás labdarúgás, a hölgyeknek kézilabda. A sportversenyekre hét község, Nyárád, Ugod, Pápateszér, Lovászpatona, Mihályháza, Vaszar és Pápakovácsi nevezett. A kispályás fociban Lovászpatona, Nyárád, Pápateszér, Ugod és Vaszar mérette meg magát, végül Pápateszér három győzelemmel és egy vereséggel, jobb gólkülönbségének köszönhetően előzte meg Vaszart. A négyes fiú tornán a pápateszériek megismételték jó teljesítményüket, megint első helyen végeztek. Kézilabdában Nyárád utasított mindenkit maga mögé, mögötte Pápateszér, Ugod, Mihályháza, Lovászpatona volt a további sorrend. A megmérettetés eredményei beleszámítottak a települések 2013.évi pontszerző versenyeibe.

A részletes eredmények IDE kattintva érhetőek el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!