Kiváló hangulat az iparos és családi napon a Malom-tónál


2013-06-08 22:47:22  | cikk: Babos Petra  | 


 Kiváló hangulat az iparos és családi napon a Malom-tónál főképe
Az időjárás is kedvezett azoknak az iparosoknak és családoknak, akik ma kilátogattak a Malom-tóra, ahol a Pápa és Térsége Ipartestület hagyományos iparos és családi napját tartotta. Az elmúlt évekkel ellentétben idén napsütés és nyárias meleg fogadta a családokat a festői környezetben lévő tónál. Szabó Tibor elnök érdeklődésünkre elmondta, a mai napra nemcsak az iparosokat várták, hanem minden érdeklődőt, aki szeretett volna egy csodálatos délutánt eltölteni a Pápához közeli Malom-tónál. A nap elsődleges célja a pihenés, szórakozás, a közös beszélgetés volt.
- A színes programok összeállításánál törekedtünk arra, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól érezhessék magukat. A gyerekek kézműveskedhettek, ugrálóvárazhattak, póni lovagolhattak és kecskéket is simogathattak. A felnőttek horgászhattak és színpadi produkciókat láthattak és hallhattak Pető Zoltán, a Három Grácia Formáció, Piller Károly és Király Mónika előadásában. Úgy gondolom, a mai nap egy jó alkalom arra, hogy a szürke hétköznapok fáradalmait kipihenjük és együtt legyünk a barátokkal, s beszélgessünk – hangsúlyozta az elnök.
Szabó Tibor köszöntője után dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, a rendezvény fővédnöke is szólt a szép számban megjelentekhez.
Mint mondta, idén is nagy örömmel vállalta el a fővédnöki szerepet, mivel az iparos nap mindig is egy rangos rendezvény volt, ahol a környék iparosai is bemutatkozhatnak, akik kiváló szakemberek, híresek jó munkájukról és összetartásukról.
A megnyitót követően a Vajda Péter lakótelepi Óvoda Napsugár csoportjának vidám, Cuháré című műsorát tekinthették meg a látogatók, majd Piller Károly és Király Mónika énekeltek közkedvelt dalokat.
Ebédhez aztán szólt a nóta, a Mozaik Duó játszott. A jó hangulatú délután során lovas bemutató és egyéb kellemes szórakozást kínáló program várt az érdeklődőkre.
Molnár Mónika kisfiával látogatott ki az iparos napra, ahol nagyon jól érezték magukat. A kisfia ugrálóvárazott és kézműveskedett is.
- Hosszú idő óta ma van az első, igazi nyárias nap, ezért gondoltuk, hogy eljövünk az iparos napra, tavaly az eső miatt nem tudtunk. Megnéztük az óvodások műsorát, majd sokat játszottunk – mesélte a fiatal hölgy.
Nagy Csaba kerékpárral jött ki családjával, ahol elmondásuk szerint nagy jól érezték nagukat. Ettek a finom ebédből, kürtöskalácsoztak, pónilovagoltak, valamint sétáltak egy nagyot a tó körül is.
A rendezvény ideje alatt kísérőprogramként az Acsády Ignác Szakképző Iskola és Kollégium, valamint a pápai és vidéki iparosok kiállítással és szakmai bemutatóval rukkoltak elő.
Az iparos napon a szervezők adományt gyűjtöttek a 2013. évi júniusi árvízkárosultaknak.
Az egész napos rendezvény a Füredi Duó bulijával zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!