Sakk: Évadzáró verseny


2013-06-08 20:27:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Évadzáró verseny főképe
A Pápai SE sakk szakosztálya a Pedagógus Művelődési Otthonban rendezte szokásos szezonvégi versenyét. Kiss Csaba szakosztályvezető érdeklődésünkre elmondta, öt korcsoportban bonyolították le a partikat, azonban iskolai, munkahelyi és egyéb elfoglaltságok miatt a vártnál kevesebben, „csak” 57-en ültek asztalhoz, 18 felnőtt és 39 gyerek. Üde színfoltja volt a versenynek két 2007-es születésű versenyző, ők a jövő komoly reménységei lehetnek, csak a kitartásukon múlik meddig juthatnak el. A végeredmények teljes egészében tükrözik az erőviszonyokat. Kiss Csaba hozzátette, a megyei első osztályú felnőtt bajnokságban a pápaiak lecsúsztak a dobogóról - negyedikek lettek - a második vonalban pedig még nem értek véget a küzdelmek. Az általános iskolás csapatbajnokságban hat induló közül a második helyet szerezték meg. Az egyesület szezonnyitója szeptember végén - október elején lesz, de nyáron sem áll meg az élet, hiszen lesznek edzések a Pedagógus Művelődési Otthonban, szerdán és pénteken fél háromtól hat óráig - minden sakkozni vágyó fiatalt és idősebbet szeretettel várnak.

Eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!