Évzáró kerti parti a Tarczyban


2013-06-07 17:59:50  | cikk: mo  | 


Évzáró kerti parti a Tarczyban főképe
A diákönkormányzat, a nevelőtestület és a szülői munkaközösség közös szervezésében második esztendeje szervezi meg évzáró kerti partiját a Tarczy Lajos Általános Iskola. A különleges diáknap lényege, hogy a pedagógusok, a szülők, hozzátartozók, ismerősök és a diákok együtt szórakozzanak, játszanak, s töltsenek el egy kellemes délutánt. 22 helyszínen 25 vetélkedő, verseny, illetve foglalkozás várta a gyerekeket. Venczel Csaba igazgató elmondta, rendkívül változatos tevékenységek várták az osztályközösségeket. Voltak izgalmas és érdekes fajátékok, trambulin, szellemi rejtvények és IQ-teszt, a legkülönfélébb vetélkedők és sorversenyek, de igazán népszerű volt a kapura rúgás is, már csak azért is, mert a kapus szerepét Szűcs Lajos, a Lombard Pápa játékosa, egyben az egyik tarczys diák édesapja vállalta magára. És hogy a gyerekek kreativitása is kibontakozhasson, aszfaltrajz-versenyt is szervezett az iskola „Legszebb iskolai élményem” címmel. Kiss Kata örömmel nevezett erre a megmérettetésre. A kislány egy osztálykirándulás szép emlékeit idézte fel a színes kréták segítségével.

Venczel Csaba érdeklődésünkre elmondta, rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött az intézmény. Biztatóan alakultak a beiratkozási adatok is, sokan választották a Tarczy Lajos Általános Iskolát első osztályos gyermekük taníttatására, és számos országos, valamint megyei versenyeredménnyel büszkélkedhetnek az idei tanévben a tarczysok – derült ki az év végi kerti partin. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!