Sorsdöntő ütközet előtt a Pápa Motax KC


2013-06-07 15:28:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sorsdöntő ütközet előtt a Pápa Motax KC főképe
Vasárnap 18 órai kezdettel az NB II nyugati csoportjának győztese, a Pápa Motax KC a középső csoport második helyezettje, a BC Csepel II. ellen vív ki-ki mérkőzést, a tét nem kisebb, mint az NB I döntő osztályozón való részvétel. A pályaelőnyt a pápaiak élvezik, így az első mérkőzést idegenben már le is játszották. Jó kezdés után igazi dobópárbaj alakult ki a pályán, melyből az első félidőben még a vendég pápaiak jöttek ki jobban, így az első félidő zárásaként hárompontos előnnyel vonulhattak pihenőre a Motax KC játékosai. A harmadik negyedben nagyot esett a színvonal, mindkét oldalt a rossz döntések, és az eladott labdák jellemezték. Kissé érthetetlen módon a PKC rendre elhibázta dobásait, amin sajnos a negyedik negyedben sem tudott változtatni. A vendéglátók kihasználva a hazai pálya előnyét a negyedik negyedben tudtak váltani, és végül megérdemelten hét ponttal megnyerték a találkozót, ezzel megőrizve hazai veretlenségüket.

BC Csepel II - Pápa Motax KC 78:71

Vajda Balázs: Gratulálok az ellenfélnek, bár hozzá kell tennem, hogy saját magunkat vertük meg a második félidőben. Az a csapat, amelyik képes 50 pontra félidőnként, most 26-ig jutott a második játékrészben. Ezzel idegenben nagyon nehéz nyerni. De látjuk a hibákat, és azon leszünk, hogy vasárnapig kijavítsuk azokat!

A visszavágót tehát június 9-én játsszák a Pápa Városi Sportcsarnokban 18 órás kezdéssel, melyre a belépés továbbra is ingyenes! A csapat - ahogy az alapszakaszban is - várja lelkes szurkolóit, hogy ebben a nehéz helyzetben segítsék továbbjutáshoz a pápai együttest!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!