A kiemelt utánpótlás bajnokságokban is véget értek a küzdelmek


2013-06-07 11:13:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A kiemelt utánpótlás bajnokságokban is véget értek a küzdelmek főképe
Az U-18-as és U-16-os első osztályú bajnokságban is hazai közönség előtt búcsúzott a szezontól Marton Miklós és Radó Péter alakulata. Nem várt könnyű 90 perc a mieinkre, hiszen a pontvadászatot a bajnoki eredményétől függetlenül második helyen befejező Budapest Honvéd ellen igyekeztek helytállni. Az idősebbeknek ez sikerült is, hiszen végig partiban voltak ellenfelükkel szemben. A 29. percben Liszka találatával kerültek előnybe a fővárosiak, majd a 60. percben Polyák duplázta meg a kispesti előnyt. A 71. percben megérdemelten szépített a PELC Iványi Martin révén, a 3-1-es végeredmény a 90. percben Tóth találatával alakult ki. A mieink a 16 csapatos bajnokság 14. helyén fejezték be a küzdelmeket. Marton Miklóstól elmondta, a Honvéd ellen jól játszott a csapat, egyenrangú ellenfelei voltak a jobb játékerőt képviselő vendégeknek. A szezonról úgy vélekedett, elégedett a játékosokkal, hiszen ennek a sorozatnak elég kevés labdarúgóval vágtak neki, ennek ellenére mindenki becsülettel tette a dolgát.

PELC – Honvéd 1-3 (0-1) Gsz.: Iványi ill. Liszka, Polyák, Tóth

Radó Péter U-16-os együttese jó kezdés után elfáradt, 0-14 lett a végeredmény, mellyel a 15. helyen fejezte be a pontvadászatot. A pápaiak edzője elmondta, az indulásnál többet várt szereplésüktől, ami annak tudható be, hogy kissé alábecsülte a bajnokságot, azt gondolta, több hasonló képességű csapat lesz, ez végül nem így lett, az akadémiákra járó játékosok pár hónap alatt szemmel látható fejlődésen mentek keresztül. Az edzéslátogatottság sem volt a legjobb, néhány nyerhető mérkőzésen pedig nem sikerült begyűjteni a három pontot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!