Sportnap a Pápai Gazdasági Szakképző Iskolában


2013-06-06 23:08:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sportnap a Pápai Gazdasági Szakképző Iskolában főképe
A tanév végéhez közeledve a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola székhelyintézményében évek óta nagy sikerrel rendezik meg a sulinapot, melyet a programok sokszínűsége miatt idén is két napon át tartanak. A mai délutánon a sporté volt a főszerep, hiszen a váltóversenyek után fociban, streetballban, floorballban és asztaliteniszben mérték össze tudásukat az osztályok csapatai. A legnépszerűbb természetesen a kispályás labdarúgás volt, a játéktéren nemcsak a fiúk, hanem a lányok is igyekeztek az ellenfél hálójába találni. Molnár Andrástól, a Diákönkormányzat segítő tanárától megtudtuk, idén a diáknapot a tavalyi év győztesei, vagyis a 11. D osztályosok szervezték.
- Igyekszünk a gyerekeket minél jobban aktivizálni, több osztály is hetek óta készül a mai napra, a többség nagyon lelkes, és aktívan kiveszi részét a feladatokból. A sportágakat a tavalyi diáknap győztes osztálya választotta ki, a szempont az volt, hogy minél többen tudjanak vetélkedni, mozogni. A holnapi napot az „Egy óra az iskoláért, egy óra a suliért” tevékenységgel kezdjük, ebben az egy órában minden osztály rendet tesz saját termében, utána a tanulók ismeretterjesztő előadásokon vehetnek részt. A pénteki nap egyik fontos része, hogy iskolánk egykori diákjai beszámolót tartanak arról, hogy mi történt velük az érettségi után.
Molnár András hozzátette, a természetvédelmi és környezetvédelmi napon előadást tart az intézmény egykori diákja dr. Barancsuk János is, aki jelenleg a Pécsi Tudományegyetem közgazdász professzora. Az osztályok rangsora a két nap alatt gyűjtött pontok alapján alakul ki.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!