Két programra várja az érdeklődőket a Honvéd Bajtársi Klub


2013-06-06 16:23:19  | cikk: mo  | 


Két programra várja az érdeklődőket a Honvéd Bajtársi Klub főképe
A közeljövőben megvalósuló, egy júniusi és egy szeptemberi programról adott tájékoztatást a Honvéd Bajtársi Klub vezetősége ma délután. A sajtótájékoztatón Major Anna, a klub vezetője elmondta, június 27-én, 16 órától Kositzky Attila nyugalmazott altábornagy lesz a klubgyűlés vendége. A magyar katonai repülés egyik legendás személyisége történetekkel, érdekességekkel várja a hallgatóságot. Kositzky Attila bemutatja könyvét az érdeklődőknek, amely a Deltaszárnytól a fekete hölgyig címet viseli.

A Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetségének Egészségügyi Bizottsága az egyik évszázados múlttal rendelkező gyógyszeripari vállalattal együttműködve 2008-ban indította útjára felvilágosító programját, amelynek célja a lakosság egészségügyi ismereteinek bővítése és a prevenciós gondolkodás népszerűsítése. A Honvéd Bajtársi Klub csatlakozva a kezdeményezéshez szeptemberben egészségnapra várja az érdeklődőket – hívta fel a figyelmet a szeptember 26-án, a Helyőrségi Művelődési Otthonban megrendezendő programra Major Anna. A klubelnök kiemelte, mivel a terem befogadóképessége véges, ezért tisztelettel kéri a program iránt érdeklődőket, részvételi szándékukat jelezzék a klub vezetőségénél.

A sajtótájékoztatón részt vett Otrok Györgyné okleveles vegyészmérnök. A gyógyszercég képviselője elmondta, az őszi programon az idősebb korosztályt érintő veszélyes betegségek tüneteiről, jeleiről, kezelési módjairól és megelőzéséről tudhatnak meg részleteket a megjelentek. Így szó lesz az érelmeszesedésről, a szív-és érrendszeri problémákról, a krónikus sebkezelésről és az emésztési zavarokról.

Otrok Györgyné hangsúlyozta, a vállalat társadalmi szerepvállalásának két fontos sarokpontja van: az egészségügy és az oktatás. Az egészségtudatos és a prevencióra összpontosító életmód kialakításának, elsajátíttatásának kiváló módja az ország különböző nyugdíjas klubjaival történő együttműködés. Az előadássorozat – melynek következő állomása tehát Pápa lesz – célja, hogy hozzásegítse a nyugdíjas korosztályt egy teljes értékű, egészséges és nyugodt időskori élethez.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!