A klubvezetés szerint a lengyelek lekéstek Lovrencsicsről


2013-06-06 10:44:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A klubvezetés szerint a lengyelek lekéstek Lovrencsicsről főképe
Tovább bonyolódik a válogatottal Kuvait ellen készülő Lovrencsics Gergő ügye. A szélső iránt egyre nagyobb az érdeklődés, két lengyel és egy német első osztályú klub mellett Angliába is szívesen vinnék. A Lech Poznannak opciós joga van a játékos megvásárlására, ám a Nemzeti Sport Online Bíró Péter tulajdonosra hivatkozva kijelentette, a Lech még mindig nem fizetett.
- Lassan kezd elfogyni a türelmem. A Poznannak kölcsönadtuk Lovrencsics Gergőt, és ennek a klubnak elővásárlási joga van. A volt csatárunk jól játszott, jól teljesített, így e-mailt kaptunk Lengyelországból a Lech vezetőitől, hogy igényt tartanak a futballistára, és élnek az opciós jogukkal. Csakhogy a szép szavak mellé nem küldtek pénzt. Nagyjából másfél hónapja már utalniuk kellett volna a megállapodás szerint, de ez nem történt meg. Így aztán hiába akarják a játékosunkat a lengyelek, a döntés újra a mi kezünkben van. Nem titok, több országból is keresik, érdeklődnek Lovrencsics Gergő után. Abban biztos vagyok, hogy a pályafutását külföldön folytatja, már csak az a kérdés, hogy mondjuk a Bundesligában vagy esetleg Angliában. Nincs tehát Lovrencsics-ügy, a lengyelek a jelek szerint lekéstek róla. Innentől kezdve ha akarom, megemelem az árát, ha akarom, már ki se engedem Poznanba.
Amennyiben Egervári Sándor szövetségi kapitány is úgy gondolja, Lovrencsics Gergő ma este bemutatkozik a magyar válogatottban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!