Ajándékokkal kedveskedett a Megújulás Klub


2013-06-05 17:36:20  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Ajándékokkal kedveskedett a Megújulás Klub főképe
A pápai Megújulás Klub évente két alkalommal keresi fel a pápai Gróf Esterházy Kórház gyermekosztályán ápolt betegeket, hogy játékkal, édességgel és persze friss gyümölccsel kedveskedjenek nekik.  Az emlőműtöttek klubja gyermeknapon és karácsonykor látogat el a kis betegekhez.
Hörömpöly Imréné klubvezető érdeklődésünkre elmondta, nagyon fontosnak tartják, hogy a gyerekeket meglepjék egy kis ajándékkal, amikor kórházban lábadoznak, hiszen nekik ez az adomány nagyon sokat jelent ilyenkor, ezáltal jobban érzik a szeretetet és a törődést, és talán nem is marad olyan rossz emlékük a kórházban töltött időszakról.
- Mi nagyon jól tudjuk, hogy milyen érzés kórházban lenni. A kórháztól való félelmüket szeretnénk oldani ezzel a kis kedvességgel, amit a klubtagok vásároltak – fogalmazott a klubvezetője.
Hörömpöly Imréné hozzátette még, karácsonykor szeretnének színezővel, mesekönyvvel és egyéb hasznos meglepetéssel kedveskedni a kis betegeknek.
A gyerekek nagy örömmel vették birtokba az ajándékokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!